Back

GRAN ACOLLIDA A LA PRESENTACIÓ DE LA DO CATALUNYA AL MERCAT POLONÈS

Una seixantena de professionals del món del vi de Polònia van poder seguir de manera telemàtica la presentació de la DO Catalunya, que va ser presentada pel secretari del Consell Regulador, Anton Castellà, i dirigida pels responsables dels cellers participants. Els professionals assistents van aprofundir sobre les particularitats de la DO i els vins que s’acullen, que representen més del 50% del vi català embotellat amb denominació d’origen.

Tot i que el tast es va dur a terme de manera telemàtica, també va comptar amb l’assistència d’un grup reduït de periodistes i prescriptors del territori català que van voler seguir la presentació, tant de manera presencial des de la seu de la DO Catalunya ubicada a Reus, espai des del qual es va dur a terme la connexió, com també de manera telemàtica.

Els professionals van poder tastar fins a 9 referències de la DO Catalunya com a mostra de l’ampli ventall de producte de la DO. Així doncs, van poder gaudir dels vins blancs Capvespre 2021 de Cellers Domenys; Marqués de la Concordia MM Blanc de Blancs Orgànic del celler Marqués de la Concòrdia; XPM de Bodegues Visendra; Vinya Esmeralda de Familia Torres; i Mas de la Pansa Parellada 2017 del celler Mas de la Pansa.

A continuació, es va donar pas als vins negres, que van ser el Castell d’Or Vi Negre de Castell d’Or, Plana d’en Fonoll Cabernet Sauvignon 2020 de Sant Josep Vins; Josep Ferrer 2015 d’Agrícola Casa Sala; i Exedra 2020 de Bodegas Puiggròs.