Back

LA DO Catalunya a la Setmana del Llibre en Català

Del 6 al 15 de setembre la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 37a edició a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona, i enguany ho farà amb una barra de vins DO Catalunya, els vins oficials de La Setmana.

 

La Denominació d’Origen Catalunya col·labora per primera vegada amb La Setmana, considerada una de les propostes culturals més importants del país, ja que permet reconèixer tant la tasca de les editorials que editen en català com dels llibreters, que en donen visibilitat. Es tracta d’un punt de trobada per lectors, llibreries, editorials i revistes amb una àmplia proposta d’activitats per a tots els públics. I la DO Catalunya, ferma defensora del vi com a part del nostre patrimoni cultural, no podia faltar a la cita. En total, es podran tastar fins a 7 referències de vi DO Catalunya: 3 blancs, 3 rosats i 2 negres.

 

Concurs a xarxes

Durant La Setmana del Llibre en Català, es sortejaran 3 lots de vi DO Catalunya. Per participar-hi només caldrà fer-se una foto al photocall que hi haurà ubicat just al costat de la barra de vins i compartir-ho a les xarxes socials amb els hashtags #DOCat i #LaSetmana19. El 16 de setembre es coneixeran els guanyadors dels lots.

 

Fem una copa DO Catalunya amb…

A banda de la barra, els vins DO Catalunya acompanyaran un cicle d’activitats anomenat  “Fem una copa DO Catalunya amb…” on un periodista cultural conversarà amb diferents autors. Els autors que hi participaran són: Ferran Torrent, Jordi Lara, Marc Pastor, Irene Solà, Toni Sala, Mireia Sallarès, i un “Fem una copa DO Catalunya amb…” amb diversos autors i editors de Quaderns Crema. 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies