Back

La Ruta de Vins de la DOCat a les Festes de Gràcia segueix sumant seguidors

La Denominació d’Origen Catalunya tanca una nova edició de la ruta de vins que celebra cada any en el marc de les festes del barri de Gràcia de Barcelona, enguany amb un nou èxit de participació de públic als 13 punts que han conformat la ruta, amb una assistència d’entre 25 i 40 persones a cada tast.

 

Sota el lema ‘A cada carrer, tasta un vi’, la DO Catalunya ha organitzat cada tarda un tast guiat de la referència vinícola corresponent a cada un dels carrers, de manera que els assistents han pogut conèixer de primera mà les característiques dels vins així com les de la mateixa DO. Un públic entregat i interessat en el món del vi que ha fet que la ruta d’enguany hagi estat tot un èxit, superant fins i tot les bones dades de la passada edició.

 

També el macrotast d’aquesta edició ha estat un èxit, amb la participació de més d’una seixantena de persones. El macrotast s’organitza cada any en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica El Gargol Graciòs, i en total s’han tastat 5 vins DO Catalunya, amb molt bona acollida per part dels assistents.

 

I els vins de la DO Catalunya han estat també protagonistes a l’hora dels guardons. I és que, els finalistes i guanyadors del concurs de Balconades, Portalades i Festers Powers, s’han endut un lot de vins com a recompensa per l’esforç i la dedicació a la Festa Major de Gràcia, una festa declarada d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i amb la qual la DO Catalunya porta col·laborant 7 anys.

 

Per acabar, com a novetat d’aquest any, en Concurs de Fotografia de la ruta “A cada carrer, tasta un vi” s’ha organitzat de forma conjunta amb la fundació de la Festa Major de Gràcia i hi han participat una vintena de fotografies.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies