Back

LA DO CATALUNYA ACOMPANYA L’ESTRENA DEL DOCUMENTAL FREE WAY, AMB CARME RUSCALLEDA, AL FESTIVAL DE SAN SEBASTIÁN

La DO Catalunya col·labora amb aquest documental produït per Festimania i protagonitzat per Carme Ruscalleda, una de les principals figures de l’alta cuina, i la dona cuinera amb més estrelles del món.

La premier de “Free Way” serà el proper 24 de setembre al Festival de San Sebastián que, tot i adaptar l’edició d’enguany als requeriments sanitaris establerts pel Covid19, se celebrarà del 18 al 26 de setembre a Donosti.

Es tracta d’un film d’Àngel Parra, produït per Pedro Peira (Festimania). En el documental, el xef Raül Balam, que actualment està al capdavant d’un restaurant amb dues estrelles Michelin, segueix els passos del seu referent en el sector i que a més, és la seva mare: Carme Ruscalleda, una de les millors xefs del món.

La figura de la Carme Ruscalleda està lligada, sens dubte, a la posada en valor dels productes de proximitat. D’aquesta manera, els vins de la Denominació d’Origen Catalunya encaixen amb les seves reflexions i opinions. Es tracta d’un documental de gran projecció, ja que la distribució  prevista contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies