Back

LA DO CATALUNYA, ELS VINS OFICIALS DE LA 38a SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

Arriba la 38a edició de La Setmana del Llibre en Català, que s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més importants del ciutat de Barcelona i de Catalunya!

Del 9 al 13 de setembre, i de manera excepcional, La Setmana es trasllada al Moll de la Fusta de Barcelona per tal de garantir tots els protocols sanitaris i de seguretat. A més, la programació de les activitats es reforça amb una aposta digital que per primera vegada, permet estendre la fira a tot el territori.

La Setmana posa en valor la riquesa i la diversitat de l’edició en català. A més, de nou hi trobareu la barra de la DO Catalunya, per degustar una copa de vi mentre feu nous descobriments. Podeu consultar la carta de vins aquí!

Fem una copa DO Catalunya amb…

A banda de la barra, els vins DO Catalunya acompanyaran de nou el cicle d’activitats anomenat  “Fem una copa DO Catalunya amb…” dirigit per la periodista i guionista Anna Guitart, que conversarà amb diferents autors. Els autors que hi participaran són: Martí Gironell, Anna Ballbona, Julià Guillamon, Eva Baltasar, Carlota Gurt o Rafel Nadal. I tancant la programació d’aquesta edició, el diumenge a partir de les 19:10h, Txell Feixas Torras i Carles Porta.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies