Back

LA DO CATALUNYA AMB EL CINEMA CATALÀ ALS XIV PREMIS GAUDÍ

El proper 6 de març se celebren els XIV Premis Gaudí al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i, com ja és habitual, la gala serà retransmesa per TV3. Aquesta nova edició s’ha volgut mantenir amb una presencialitat reduïda i assegurant totes les mesures de seguretat.

La DO Catalunya es manté fidel al seu compromís amb la cultura i no faltarà a aquesta nova cita amb el cinema català. Per poder-ho celebrar i també per descobrir l’ampli ventall de vins de qualitat que s’elaboren sota el segell de la DO Catalunya, tots els guanyadors/es seran obsequiats amb un lot de vins DO Catalunya.

 

Acció a les xarxes socials de la DO Catalunya

La col·laboració de la DO Catalunya arribarà també a les xarxes socials, on durant els propers dies es proposaran una sèrie de concursos referents als guanyadors i guanyadores d’aquesta edició dels Premis Gaudí. A través de l’Instagram de la DO Catalunya, la comunitat podrà fer la seva previsió sobre qui guanyarà en les categories de Millor Pel·lícula, Millor Director/a, Millor Protagonista Femenina i Millor Protagonista Masculí. Entre els participants que l’encertin se sortejaran lots de 6 vins de la DO Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies