Back

LA DO CATALUNYA AMB ELS PREMIS CARTAVÍ

L’Associació Vinícola Catalana organitza cada any els PREMIS CARTAVÍ per fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants de Catalunya. Finalment, aquest dimarts 3 de maig hem pogut conèixer els guanyadors d’aquesta edició. Durant l’entrega a més, s’ha habilitat un espai de degustació amb vins de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, entre elles la DO Catalunya, que un any més ha col·laborat amb els Premis Cartaví.

El jurat que ha valorat les cartes de vins dels restaurants de la província de Barcelona ha estat format per: Eva Farré, secretaria general de la DO Pla de Bages, Toni Massanés, director general de la Fundació Alicia, Salvador Rovira, cap de promoció d’INCAVI, Toni Albiol, sumiller i representat de l’Associació Catalana de Sommeliers i Liliana Costa, coordinadora del Museu de la Historia de la Vinya i el Vi.

 

Els guanyadors han estat els següents:

De terres tarragonines:
Categoria A: Quatre Molins de Cornudella de Montsant.
Categoria B: Lo Típic del Mediterrani, de l’Ampolla
Categoria C: El Cortijo de Montblanc

 

De comarques lleidatanes:
Categoria A: La Boscana, de Lleida.
Categoria B: Cal Xirricló de Balaguer.
Categoria C: (ex aequo) El Celler de Montsonís i L’Era de Salasse de Salàs de Pallars.

 

De les comarques de Girona:
Categoria A: Entre dos Mons de Palamós.
Categoria B:  El Trull d’en Francesc, de Boadella d’Empordà
Categoria C: La Taverna de la Barberia, de Palamós.

 

De comarques barcelonines:
Categoria A: Restaurant L’Ó de Sant Fruitós de Bages.
Categoria B: Mas de la Sala, de Sallent.
Categoria C: La Gurmeteria de Terrassa

 

Ciutat de Barcelona:
Categoria A:  Windsor
Categoria B: Restaurant La Clara
Categoria C:Tablafin