Back

LA DO CATALUNYA APOSTA PER CONSOLIDAR-SE AL MERCAT MEXICÀ

La DO Catalunya, que any rere any comercialitza més de 42 milions d’ampolles arreu del món, aterrarà el proper dimecres 26 de gener a Mèxic amb l’objectiu d’expandir-se i consolidar-se al mercat mexicà, un mercat creixent en els darrers anys per als vins DO Cat. Una dotzena de cellers emparats a la DO Catalunya han decidit sumar-s’hi, presentant fins a 40 referències diferents amb l’objectiu d’oferir la màxima representació dels vins d’una DO que permet als viticultors elaborar-los amb llibertat, innovació i flexibilitat.

la presentació de la DO Catalunya s’emmarca sota el lema “Vinos mediterráneos con más de 2.000 años de tradición vitivinícola i tindrà lloc el 26 de gener a l’Hotel Geneve de Ciutat de Mèxic. L’acte està adreçat a professionals del sector tant de la Ciutat de Mèxic com d’altres estats. Entrant en detall, la jornada arrencarà a les 11:30h amb una presentació dels vins de la DO Catalunya en una sessió b2b entre cellers i professionals assistents d’altres estats.

A continuació, tindrà lloc un dinar-maridatge amb els vins de la DO Catalunya a càrrec d’Anton Castellà, enòleg i secretari del Consell Regulador. Un cop finalitzat, es donarà pas a la segona sessió de presentació dels vins en una nova trobada entre cellers i professionals de Ciutat de Mèxic i altres estats, en format showroom. La jornada conclourà amb el tast dirigit “Un recorrido por la DO Catalunya”, per mostrar l’ampli ventall emparat en la Denominació d’Origen. De nou, serà Anton Castellà qui dinamitzarà el tast.