Back

La DO Catalunya col·labora per 2n any consecutiu amb els Premis Gaudí 2020

El proper diumenge 19 de gener se celebrarà la gran festa del cinema català, i la Denominació d’Origen Catalunya repeteix col·laboració

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya col·labora amb els Premis Gaudí per segon any consecutiu. Els assistents a la Festa posterior a la gala de lliurament de premis podran gaudir d’un ampli ventall del seus vins.

L’acció s’emmarca en una col·laboració de la DO Catalunya amb l’Acadèmia del Cinema Català que pretén ser de llarga durada i que en els propers mesos es materialitzarà en altres actuacions. D’aquesta manera, el vi català pretén acompanyar al cinema català.

Entenent el vi com a part de la nostra cultura i història, aquesta col·laboració se suma així a l’aposta de la DO pel món de les arts. La DO Catalunya, de fet, ja és col·laboradora habitual de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i, al llarg de l’any, hem pogut trobar el vins de la DO Catalunya a diferents esdeveniments: Cicle de Cinema a la fresca de Sala Montjuïc, Mostra Internacional de Films de Dones, La Berlinale (col·laboració amb Catalan Arts!), Festival In-Edit de Barcelona, o més recentment, el Zoom Festival, dedicat als nous formats audiovisuals. A banda de la difusió i creació de continguts propis en col·laboració amb l’Enoturista, Meritxell Falgueras o Macarena García, entre d’altres.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies