Back

Més de 100 persones participen a la 7a edició del tast a cegues per parelles, patrocinat per la DO Catalunya

Ja coneixem tots els guanyadors d’aquesta edició, celebrada al Restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, i que enguany ha reunit 62 parelles. La vetllada començava a les 20h amb el tast guiat de la DO Catalunya previ al tast a cegues, els assistents van poder tastar alguns vins de la DO de la mà de la sommelier Clara Dalmau.

 

Durant el tast a cegues cada parella ha hagut d’esbrinar el país, la zona d’origen, la Denominació d’Origen, la varietat o varietats de raïm, l’anyada, l’elaborador i la marca de fins a vuit vins, més un novè vi fora de concurs, que ha estat tastat de manera independent i individual per part dels participants al concurs.

 

Finalment, els guanyadors del concurs han estat la parella formada per Josep Queralt i Ton Colet, que s’emporten el primer premi valorat en 750 euros en vals per adquirir vins. El segon premi ha estat per Òscar Martí i Mercè Cusco (500€) i el 3r per Jaume Vilaseca i Laia Esmel (250€). També es va atorgar un premi especial, que van guanyar la parella formada per Sebastià Geira i Amador Subirats: una ampolla de 27 litres que es va compartir amb tots els assistents.

 

El concurs del restaurant Marejol, que també compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, està obert a professionals i també a aficionats i s’ha consolidat com el segon més important de Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies