Back

La DO Catalunya organitza un escape room en el marc de la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

Del 7, 8 i 9 de juny Vilanova i la Geltrú celebra una nova edició de Temps de Vi, una fira dedicada a promocionar la cultura del vi català i el patrimoni de la ciutat, així com augmentar la carta de vins dels restaurants de la vila.

La DO Catalunya col·labora de nou amb la festa, enguany amb una proposta molt original que de ben segur no deixarà a ningú indiferent: un escape room amb el vi com a fil conductor. L’activitat, organitzada conjuntament per Temps de Vi i la DO Catalunya, ha comptat amb la col·laboració de Scaparium que ha convertit l’emblemàtic Museu Romàntic Can Papiol en l’escenari d’aquest joc de misteri on es posaran a prova tots els vostres sentits.

“Diuen que un dels secrets més ben guardats i personals de Francesc Papiol era la seva passió pel vi. S’explica, es rumoreja per Vilanova, que Papiol va fer comprar una vinya molt especial amagada, antiga i fructífera”. – així comença aquesta aventura, i aquells que aconsegueixin superar-la obtindran com a obsequi una ampolla de vi DO Catalunya i un xec regal per visitar el museu.

L’activitat de l’escape room estarà oberta al públic tots els dies de la fira (7, 8 i 9) i aquells que hi vulguin participar poden reservar ja el seu torn al web de la fira www.tempsdevi.cat indicant el número de persones, el dia i l’horari.

D’altre banda, la setmana prèvia a la fira, la DO Catalunya organitza també la festa de “La llei seca”. Una festa secreta ambientada als anys vint on l’única condició és que els assistents han de seguir un dress code i venir vestits dels anys 20.