Back

La DO Catalunya ha celebrat el Dia Moviment DO envoltada d’amics

Aquest dissabte, amb motiu de la celebració del Dia Moviment DO, la DO Catalunya ha organitzat una jornada molt especial amb la darrera projecció del curt Bohèmia que, a més, ha comptat amb la presència de David Morancho -autor del Vinòmic homònim-, Anna Petrus -directora del curt-, i Jordi Comellas -productor de Bohèmia-, per presentar-lo a tots els assistents.

 

Hem pogut gaudir d’un tast de vins DO Catalunya, acompanyats per la música del duet acústic Canarini, i a les 13:30h ens hem sumat al brindis col·lectiu amb les 29 DDOO de tot l’Estat que han participat d’aquesta 3a edició del Dia Moviment DO, un moviment que neix per posar en valor el vi amb denominació d’origen i que any rere any aplega a milers de persones de diferents ciutat en una jornada marcada per allò que ens uneix a tots: la passió pel vi!

 

A continuació us deixem algunes imatges de la celebració i també el directe que van fer els companys de l’Enoturista.cat poc abans del brindis, amb declaracions del president de la DO Catalunya, Xavier Pié; la responsable de comunicació, Soledad Garcia Insua; la directora del curt Bohèmia, Anna Petrus; i el secretari de la DO, Antòn Castellà (per ordre d’aparició).   Moltes gràcies a tots els assistents i visca el vi amb Denominació d’Origen! #DiaMovimientoVinoDO #BrindisMVDO

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies