Back

Projecció de Bohèmia per celebrar el “Día del Movimiento DO” el proper 11 de maig

El proper 11 de maig la Denominació d’Origen Catalunya projectarà el curt Bohèmia en una jornada molt especial amb motiu de la 3a edició del “DÍA MOVIMIENTO DO”.

 

Enguany s’hi han sumat més de 25 denominacions d’origen (DDOO) d’arreu de l’Estat i l’acte, promogut per la Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas (CECRV) farà èmfasi, en aquesta edició, en el paper que juguen les DDOO com a font sostenible de riquesa i pertinença al medi rural. L’acte central és el ja mític brindis col·lectiu amb la resta de DDOO participants i està programat per a les 13.30h, però a més, cada DO compta amb una programació pròpia per celebrar la jornada.

 

DO Catalunya: projecció de Bohèmia, el nou espot i tast de vins

 

En el cas de la DO Catalunya, podrem gaudir del darrer passi del curt Bohèmia. Un curt dirigit per la cineasta Anna Petrus, produït per Jordi Comellas -productor i director del Zoom Festival- i protagonitzat per Roger Dalmases, Ferran Herrera i la guanyadora d’un Goya a la Millor Actriu Revelació, Bruna Cusí. El curt, que porta més d’un any recorrent els principals festivals independents tant nacionals com internacionals, compta entre el seu palmarès amb el Premi del Jurat al Millor Curt del Long Beach International Film Festival (a Nova York) o el Premi “Collita” a la Millor Ficció del Most Festival (Vilafranca del Penedès).

 

A partir de les 12 hores, els assistents ja podran degustar vins DO Catalunya a Palau Robert, un espai emblemàtic del Passeig de Gràcia de Barcelona, tot i que la projecció està programada a les a les 12.30h. I per escalfar motors, també es farà un passi especial del nou espot de la DO Catalunya, estrenat el passat 11 d’abril.

 

Serà després de les projeccions, just a les 13:30h quan tots els assistents ens unirem al brindis col·lectiu que es podrà seguir a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb el hashtag #DiaMovimientoVinoDO. Des de l’organització ja s’està animant a tots els usuaris a compartir les seves imatges i experiència durant tota la jornada. Abans i després del brindis, s’oferirà un tast de vins que se celebrarà al mateix Palau Robert, a l’espai de les cotxeres i que comptarà amb acompanyament musical.

 

Un any més, la DO Catalunya ha volgut sumar-se a un moviment que reivindica la tradició vitivinícola i el valor afegit que el vi amb DO aporta als territoris. De fet, la DO Catalunya suposa més del 50% del vi tranquil embotellat amb DO al nostre país.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies