Back

LA DO CATALUNYA SE SUMA A LA 9A EDICIÓ DE TERRATS EN CULTURA

El proper 22 d’abril arrenca la 9a temporada de Terrats en Cultura i, un any més, els vins de la Denominació d’Origen Catalunya hi estaran presents per tal de maridar les diferents accions culturals. Organitzats per l’associació Coincidències, els Terrats en Cultura són una sèrie d’activitats que transcorren en diferents terrats de la ciutat de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat i que giren al voltant de la música, el teatre, les arts del moviment i la poesia.

A més de maridar les diverses activitats de Terrats en Cultura, la DO Catalunya serà coprotagonista, com cada any, d’un dels espectacles de la temporada. Serà el dissabte 17 de juliol, maridant la proposta de cabaret d’improvisació del grup ‘Dejabugo’. 

Els vins de la DO Catalunya mariden els actes de Terrats en Cultura des de la 4a temporada, celebrada l’any 2016. Després d’anys de col·laboració, la DO Catalunya demostra així la seva implicació amb la cultura i decideix sumar-se any rere any a la reivindicació dels terrats com a espais identitaris de les ciutats.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies