Back

La DO Catalunya viatja a Cannes per participar al MIPCOM

La Denominació d’Origen Catalunya viatjarà la propera setmana a la ciutat francesa de Cannes per donar suport a la presència de la industria audiovisual catalana al MIPCOM, la fira anual dirigida a la industria de la televisió.

Aquesta acció s’emmarca dins la col·laboració de la DO Catalunya amb la plataforma Catalan Arts! de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals.

La Fira se celebra entre el dies 15 i 18 d’octubre al Palais des Festivals i en aquesta ocasió, la DO Catalunya estarà present al cocktail de presentació de la industria catalana, el 15 d’octubre. Els representants dels principals estudis i emissores utilitzen l’esdeveniment com a plataforma per comprar i vendre els seus nous programes i formats. A més, no hi falten tampoc les presentacions magistrals i debats per parlar de les noves tendències del mercat.

El 2016, la DO Catalunya ja va col·laborar amb l’ICEC en un esdeveniment celebrat en el marc del MIPTV, una fira de característiques similars al MIPCOM.

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies