Back

La Laie de Barcelona ens obre les portes per presentar Vinòmics

La versió paper del còmic Vinòmics, relats il·lustrats amb gust a bon vi, segueix la seva promoció a la ciutat de Barcelona i aquesta vegada ho fa en un lloc molt especial, sobretot per els amants de la cultura, a la llibreria Laie.

La presentació es farà el divendres dia 22 de juny a les 19 hores, i comptarà amb quatre persones importants, que han fet possible el projecte. Per una banda, hi assistirà en Raúl Deamo, coordinador del projecte, que ens explicarà com va sorgir i què va implicar fer el còmic, l’Editorial Norma també hi serà representada amb l’Albert Jardí i dos dels autors, en Jaime Martín i la Maribel Carod, que compartiran les seves històries amb el públic.

Després de la presentació, es podrà comprar el còmic i degustar una copa de vi DO Catalunya, protagonista estrella de Vinòmics.

Vinòmics

Són un conjunt de còmics que s’inspiren en el món del vi. Peces curtes de diferents gèneres narratius i estils gràfics: vivència autobiogràfica, humor quotidià, parodia cinematogràfica, gènere negre, drama d’època, relat eròtic, assaig gràfic i fins i tot ciència ficció. Un sorprenent i deliciós maridatge de còmic i vi. Un veritable tribut del novè art cap a una beguda social, un territori vinícola i una tradició que ens varen portar les civilitzacions clàssiques a través del Mediterrani.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies