Back

Torna el Digital Wine Contest, el concurs de la DO Catalunya

Fins al proper 20 de gener, queden oberts els períodes de presentació  de candidatures per a Millor Vídeo, Millor Imatge, Millor Text o Millor Prescriptor. Les inscripcions es poden realitzar a través del web de la DO Catalunya.

Els premis Digital Wine Contest (DGW) premien la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola, i enguany, amb la voluntat d’adaptar-se a les noves tendències, la passada edició es va incloure una nova categoria: la de Millor Prescriptor, per reconèixer la tasca de difusió de la cultura del vi. Enguany a més, la categoria de Millor Vídeo inclou per primera vegada la xarxa TikTok com a plataforma de difusió del món del vi.

 

Categories i premis

Les categories i el premis per categoria, són:

Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 1.500€ de premi

Millor Imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 1.500€ de premi

Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 1.500€ de premi

Millor Prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 2.000€ de premi

 

Elecció dels guanyadors

El DWC és un concurs viu i, per tant, amb cada nova edició s’adapta i ajusta per seguir millorant. És per això que enguany s’inclouen alguns canvis en els mètodes de votació.

El guanyador en la categoria de Millor Prescriptor serà decidit de nou al 100% per votació popular.

Pel que fa a les categories de Millor Vídeo, Text i Imatge, un cop es tanqui el període d’acceptació de candidatures, el proper 20 de gener, un jurat professional i multidisciplinari s’encarregarà de fer una preselecció, de manera que es triaran 8 finalistes per a cadascuna de les candidatures, que seran les que es publicaran al web perquè la gent pugui votar-les.

La decisió final caurà en un 50% sobre la votació popular i en un 50% sobre el jurat professional. D’aquesta manera, l’organització s’assegura que la decisió final tingui en compte l’opinió de professionals de diferents sectors relacionats amb la comunicació i el món audiovisual.

Les votacions al web s’obriran per a totes les categories del 26 de gener al 5 de febrer i estaran seguides i verificades per notari.

 

Bases i inscripcions

Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

 

Feedback de la darrera edició

La darrera edició del Digital Wine Contest va ser tot un èxit de participació, amb més de 150 propostes i gairebé 20.000 vots rebuts a través del web. A més, la gala, que a causa de la situació sanitària es va retransmetre en streaming, va ser seguida en directe per més de 500 persones i va arribar fins a les 1.600 visualitzacions els dies posteriors a la gala.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies