Back

Arriba la 9a edició dels Premis Cartaví

Un any més,  l’Associació Vinícola Catalana organitza els PREMIS CARTAVÍ amb l’objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

 

En aquesta 9a edició, com a les anteriors, la convocatòria dels PREMIS CARTAVÍ es divideix en dues fases: una semifinal i una gran final.  

 

SEMIFINAL CARTAVÍ 2018

 

Les semifinals es realitzaran a cadascuna de les quatre províncies catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Es crearà un jurat territorial en cada província per valorar les cartes  de vins dels restaurants que optin a ser guanyadors dels PREMIS CARTAVÍ 2018. Els jurats territorials seran els que triaran els restaurants finalistes. Aquests seran anunciats durant la celebració d’un esdeveniment adreçat a professionals i mitjans de comunicació de la zona. Finalment passaran a la final els quatre finalistes per categoria i per província, a més de quatre finalistes de Barcelona ciutat. En total 60 finalistes. Està previst que les semifinals es celebrin entre els mesos de setembre a novembre. Aquests finalistes optaran a ser restaurants guanyadors en la gran final.

 

Les categories dels premis d’enguany

 

  • Categoria A: menú de més de 40€ Categoria
  • B: menú entre 20 i 40€ Categoria
  • C: menú fins a 20€

 

Les cartes de vins s’han d’enviar a: Associació Vinícola Catalana Pol. Industrial Domenys II Centre Àgora, 1er pis 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Associació al telèfon: 93 890 13 95 (Elena) o bé per mail a info@cartavi.cat  

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies