Back

La DO Catalunya participa a la #winelover community de la Costa Daurada

Aquest mes de febrer, la Denominació d’Origen de Catalunya ha participat en els actes coommemoratius del 6è aniversari de la comunitat internacional on-line d’amants del vi de referència, la #Winelover community, que ha acollit la Costa Daurada (Tarragona) del 14 al 17 de febrer.

 

En aquest marc, la DO Catalunya va estar representada, juntament amb altres denominacions d’origen catalanes, amb dos de les seves referències vinícoles en el tast previ al sopar de gala de cloenda del 17 de febrer.

 

 

Es tracta d’un dels esdeveniments de major referència que ha reunit a professionals procedents d’una vintena de països entre influenciadors, sommeliers, empresaris, organitzadors d’esdeveniments i periodistes que comparteixen la seva passió pel vi i l’enoturisme.

 

Un acte en el que aquesta Denominació d’Origen ha volgut col·laborar per donar impuls a l’acció de promoció més rellevant per a aquest any de l’Espai de Millora Enogastronòmica de la Costa Daurada, engegat pel Patronat de Turisme de La Diputacióimpulsar i donar visibilitat a la Costa Daurada com a destinació enoturística de referència.

 

 

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies