Back

La DO Catalunya estrena “Com fer-ho?” els vídeo-consells sobre el món del vi a La Conca 5.1.

La Denominació d’Origen de Catalunya continua l’any amb noves novetats i estrenes. En aquesta ocasió, el passat dijous 8 de febrer, va tenir lloc la presentació oficial de la nova secció “Com fer-ho?”, els vídeo-consells pràctics entorn el món del vi que arribaran a La Conca 5.1. el proper 15 de febrer.

L’acte va tenir lloc a AmoVino Barcelona, on es van donar cita una vintenta d’assistents, entre premsa i representants d’amdós organitzacions. La pre-estrena va estar encapçalada per la cap de comunicació de la DO Catalunya, i representants de La Conca 5.1., els qui van donar pas a la presentació oficial del teaser i un primer capítol inèdit.

Al llarg de l’acte, també va intervenir la sommelier Clara Isamat, qui presentarà aquestes càpsules de vídeo i s’encarregarà de resoldre tots els aspectes bàsics sobre el món del vi d’una manera amena i senzilla.

Per finalizar la pre-estrena, tots els assistents van poder gaudir d’un petit tast de vins amb el segell de la DO Catalunya acompanyat d’un petit aperitiu a càrrec dels amics d’AmoVino.

 

 

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies