Back

Els vins de la DO Catalunya mariden les estrenes de La Seca Espai Brossa

Aquest any, la Denominació d’Origen Catalunya acompanya les estrenes del Teatre La Seca Espai Brossa (Carrer Flassaders, 40, 08003 Barcelona) a través d’una sèrie de maridatges mensuals per tal d’oferir als assistents la possibilitat de descobrir i aprofundir en la cultura del vi tastant diferents referències vinícoles de la D.O al finalitzar cada actuació teatral.

La primera col·laboració va tenir lloc el passat 24 de gener amb l’estrena de Macbeth, després de la qual, els assistents van poder compartir les impressions de l’obra amb diferents referències de vi dels cellers de la D.O. Catalunya.

Els vins de diferents cellers de la D.O. Catalunya ja van estar presents a la primera col·laboració que va realitzar aquesta denominació d’origen amb La Seca durant l’estrena de Macbeth, el passat 24 de gener.

El proper 14 de febrer, la DO Catalunya tornarà a traslladar-se al Teatre La Seca per acompanyar una nova estrena: La Flauta Màgica,  amb dramatúrgia i direcció de Gemma Beltran.

Un cop  finalitzada la representació, tots els assistents podran gaudir d’una copa de vi, cortesia de la DO Catalunya.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’objectiu de la D.O. de continuar reivindicant el vi com a part fonamental de la nostra cultura i formant part d’aquests esdeveniments culturals i teatrals de forma natural.