Back

La DO Catalunya participa en els cursos de tastos impulsats per Mercats amb DO

El proper divendres, 16 de febrer,  fins a 8 referències DO Catalunya maridaran els dos cursos de tast de vins emmarcats en el projecte Mercats amb DO, resultat de la col·laboració entre l’Institut de Mercats de Barcelona, l’Institut Català de la Vinya i la l’Associació Enjoy Wine Barcelona.

Els tastos es realitzaran al Centre Cívic Fort Pienc i es realitzaran dues sessions. La primera, que s’inciarà a les 18h, està destinada a tots aquells aficionats al sector del vi que volen iniciar-se en el tast i descobrir quins són els millors maridatges de la mà de la DO Catalunya. 

De la mà de la sumiller de la DO Catalunya, Clara Dalmau, els assistents podran enndinsar-se en el món del vi d’una manera fàcil i amena, descobrir quines varietats de raïm es fan servir, quines són les zones vinícoles més importants de Catalunya, etc.

El segon dels tastos, que s’iniciarà a les 20h, està destinat a tots els amants del vi que vulguin aprofundir en el món del tast. En aquesta sessió, la sumiller de la DO Catalunya, tractarà les peculiaritats del vi català, els seus cupatges i mètodes de producció.

Una gran oportunitat per iniciar-se en el tast de vins i descobrir quins són els millors maridatges de la mà de la nostra Denominació d’Origen!

 

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies