Back

Maridem els nostres vins amb cuina japonesa a Enofusión 2018

Un any més, la Denominació d’Origen Catalunya ha tornat a participar a Enofusión, el Congrès Internacional del Vi,  que enguany ha celebrat la seva 8a edició durant els dies 22, 23 i 24 de gener en el Palau Municipal de Congressos de Madrid.

L’acte principal de la DO Catalunya ha estat el tast harmonitzat per tal d’unir el Mediterrani  i el Japó de la mà del restaurant Umiko i la seva cuina japonesa fusió. El tast va tenir lloc el  dimarts 23 a les 15h on es va poder gaudir de la següent proposta formada per 5 tapes maridades amb 5 referències de la DO Catalunya:

  • Ramen sec de carabiner
    Sentits blanc de Cellers Puiggròs
  • Amanida de molleja
    Domenio Sumoi de Cellers Domenys
  • Bolognesa de tonyina
    Poesia Jove de Vins Padró
  • Niguiri de peix
    Plana d’En Fonoll Chardonnay de Sant Josep Vins
  • Món Dolç
    Viña Esmeralkda blanco de Cellers Torres

La presentació va anar a càrrec de Juan Alcaide, soci i fundador d’Umiko i Clara Dalmau, sumiller de la DO Catalunya, que guiarà el maridatge.

La DO Catalunya també va estar present als altres dos espais que conformen Enofusión: l’EnoBar, amb una barra on es van poder tastar dues referències de negre i rosat; i Expobodegas, amb un espai divulgatiu per donar a conèixer el Consell Regulador.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies