Back

Els vins de la DO Catalunya tornen a la Fira Internacional d’Arts Escèniques Kulturbörse Freiburg (Alemanya)

Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya tornaran a estar presents, un any més, en una de les cites de referència del mercat Alemany per al teatre, arts de carrer, circ i música: la 30a edició de la Fira Internacional d’arts escèniques Kulturbarse Freiburg (Alemanya).

A partir de diumenge, i al llarg de quatre dies, diferents varietats vinícoles de la DO Catalunya maridaran espectacles de teatre, cabaret, comèdia, jazz, pop i rock, dansa i multitud d’actuacions musicals de grups d’arreu del món que es donen cita a Freiburg.

Els vins de la DO Catalunya estaran presents en un estand de l’Institut Catlà de les Empreses Culturals (ICEC), amb especial atenció a l’acte de networking que Catalunya Creativa organitza dilluns 22, i que servirà per connectar els artistes amb promotors, productors i experts del món de l’espectacle.

La presència de la DO Catalunya a la Fira Kulturbarse Freiburg  s’emmarca dins l’objectiu de la DO Catalunya d’apropar el vi a un segment de públic més jove i internacional i que està més allunyat de la cultura del vi tot maridant un munt d’activitats culturals i lúdiques.