Back

Bohèmia arriba al Festival de Cinema de Menorca

La Denominació d’Origen Catalunya ha participat en la tercera edició del Festival de Cinema de Menorca celebrat durant el 16 i 21 de juliol, amb la projecció de Bohèmia a l’Illa Llatzeret.

El curtmetratge Bohèmia, dirigit per la cineasta menorquina Anna Petrus i basat en el Vinòmic homònim de David Morancho, ha competit en la secció oficial del concurs Balears en Curt I amb altres obres com La estación, de Javier Chacártegui, Hoissuru d’Armand Rovira o A mitges de Dani Seguí, entre altres.

A la projecció, que va tenir lloc el 19 de juliol, van assistir una vuitantena de persones i després van poder gaudir d’una copa de vi cortesia de la DO Catalunya.

La participació de la DO Catalunya també incloïa la presentació del còmic Vinòmics, que es va fer al dia següent, al Mercat des Claustre (Maó), essent un dels protagonistes d’aquesta agenda paral·lela d’activitats. La presentació va ser en format maridatge amb vins DO Catalunya, relats gràfics amb gust a bon vi de veritat.

Un altre de les iniciatives pròpies de la DO Catalunya són les famoses píndoles de l’enciclopèdia animada, La Bacuspèdia. Aquestes es van visualitzar abans de les projeccions que conformen les diferents seccions oficials del Festival.

També els vins de la DO Catalunya van ser presents durant aquesta setmana cultural a Menorca, maridant les projeccions de les seccions competitives Balears en Curt Ficció i Documental del Festival.