Back

Modernisme i poesia eròtica, el maridatge de la DO Catalunya al Divendres DiVins ‘18

Durant els mesos de juliol i agost de 2018 se celebra el cicle de Divendres DiVins, una aposta que enguany arriba a la seva 5a edició i que pretén, des dels seus inicis, maridar patrimoni, vi i cultura amb diferents denominacions d’origen catalanes.

El divendres dia 20 de juliol va ser el torn de la Denominació d’Origen Catalunya a Reus. L’acte va reunir als assistents a l’edifici de l’Estació Enològica de Reus -actual seu de la DO Catalunya-, on un guia va explicar la història de l’edifici modernista i es va servir el primer vi.

La segona parada es va fer a la Casa Gasull, una obra arquitectònica de l’any 1911 de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Allà tothom va poder explorar els racons modernistes de la Casa, acabant a l’ampli terrat on es va aprofitar per tastar la segona referència de vi.

La darrera parada era la més esperada per el públic, un espectacle de poesia eròtica de l’artista Maria Vera maridat amb tres vins de la DO Catalunya a la també modernista Casa Rull. L’espectacle, titulat ‘Em revé el teu gust’, va combinar múltiples disciplines com el teatre, dansa contemporània i música, dividit en tres actes. Una proposta atrevida que va fer treballar a l’espectador tots els sentits i estimular cap a una experiència sensual mentre es degustava una copa de vi en companyia.

I com els petits detalls són els que més agraden, cada copa de vi portava nuat a la base un llacet amb un vers eròtic. Un detall que va diferenciar cada copa.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies