Back

Bohèmia pel món

El curtmetratge Bohèmia, un dels projectes estrelles de la DO Catalunya d’aquesta temporada, continua donant-se a conèixer a nivell nacional e internacional.

El curt, basat en el Vinòmic homònim de David Morancho, produït per en Jordi Comellas i dirigit per la cineasta Anna Petrus, s’ha presentat ja en diferents escenaris del territori català, com el Festival Zoom Igualada al novembre, el Cinema Phenomena de Barcelona, on es va fer l’estrena oficial al gran públic, el Festival de Cine d’Autor de Barcelona D’A Film Festival el passat mes d’abril o al recent Festival de Cinema de Menorca celebrat durant el mes de juliol.

La gran novetat, però, és que ja fa unes setmanes Bohèmia va ser seleccionat per dos Festivals internacionals de renom. Per una banda, Bohèmia va aterrar al Long Beach Internacional Film Festival de Nova York el passat 2 d’agost, on es va projectar amb altres curtmetratges dins de la categoria ‘Curtmetratges Estrangers’. Hiatus del director suïs Kevin Haefelin, Peaced Together de l’holandès Dakota Lupo i The way Home de l’italià Frederico Olivetti van ser els altres candidats amb els que Bohèmia va competir durant la mateixa sessió.

Per altra banda, el proper 28 de setembre Bohèmia es projectarà a la gran pantalla del Cinema Lumiere, a Londres, a la 14 edició del London Spanish Film Festival on els vins de la DO Catalunya hi seran presents per partida doble oferint als espectadors una copa de cortesia.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies