Back

Bohèmia guanya el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Festival de Cinema de Nova York

Després de rebre bones crítiques entre la premsa especialitzada rere el seu pas en projeccions de Festivals de Cinema de Barcelona i Menorca, el curtmetratge Bohèmia, un dels darrers projectes impulsat per la Denominació d’Origen Catalunya, ha guanyat a Nova York el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera al Long Beach International Film Festival 2018.

El Festival, celebrat de l’1 al 4 d’Agost, va projectar durant aquests dies al voltant de 50 projectes cinematogràfics de diferents gèneres. Bohèmia ho va fer el dia 2 d’agost i va competir amb curtmetratges internacionals d’Itàlia, Suïssa i Holanda.

Bohèmia, dirigit per la cineasta Anna Petrus i produït per en Jordi Comellas, està basat en el Vinòmic d’en David Morancho, un dels 14 relats gràfics amb gust a bon vi que la DO Catalunya ha anat publicant en els darrers 2 anys amb la coordinació de l’autor Raúl Deamo.

El curt Bohèmia tornarà a projectar-se a la gran pantalla el proper 28 de setembre al London Spanish Film Festival, on també ha estat seleccionat.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies