Back

Preparats per la 7a edició de la #RutaVinsDOCat de la Festa Major de Gràcia

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya organitza per setè any consecutiu la Ruta dels Vins amb el lema A cada carrer, tasta un vi en el marc de la Festa Major de Gràcia (Barcelona). En aquesta edició hi haurà un total d’11 punts de ruta, on a més de poder tastar diferents vins, es podrá participar cada tarda, a les 19 hores i a les 20 hores, en un tast guiat totalment gratuït:

Així, al llarg dels dies els visitants podran conèixer de primera mà les característiques de la DO Catalunya, els cellers i els vins que s’hi emparen. A més a més, enguany, cada tast guiat de vi es maridarà amb una Bacuspèdia diferent. La Bacuspèdia és la nostra enciclopèdia animada que explica conceptes al voltant del món del vi i amb la qual la DO Catalunya vol contribuir a fer difusió sobre la cultura del vi, desmitificant-la i fent-la més propera a tots els públics.

D’altra banda, i com ja és tradició, el dia que es realitzarà el gran tast serà el 17 d’agost (a les 19 hores), on es tastaran cinc referències de vi durant una hora aproximadament. Una activitat amb places limitades, que tindrà lloc a l’Espai Tasta-Gràcia (Jardins Manuel Torrente del C/ Alzina) en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica el Cargol Graciós.

Concurs de fotografies amb #MésGràcia de la #RutadevinsDOCat

La DO Catalunya des de fa dos anys organitza també un concurs de fotografies compartides a xarxes socials tot prenent vins de la DO Catalunya als diferents punts de la ruta dels vins de Gràcia. Entre els participants se sortejarà un lot de vins de la DO. Més informació aquí.