Back

La DO Catalunya bat rècord de participació a la ruta de vins de les Festes de Gràcia

Ahir van finalitzar les Festes de Gràcia d’enguany i amb elles una nova edició de la ruta dels vins que la Denominació d’Origen Catalunya celebra cada any en el marc de les festes del barri. Aquest any a més, ho ha fet amb èxit de participació de públic als 11 punts que han conformat la ruta.

 

Sota el lema ‘A cada carrer, tasta un vi’, els assistents han pogut conèixer de primera mà les característiques dels vins de la DO en els diferents tastos guiats organitzats cada tarda. Uns assistents que han estat la clau de l’èxit d’aquesta edició gràcies a la seva entrega i interès pel món del vi.

 

Per altre banda, amb més d’una cinquantena de participants tot i les pluges intenses, el macrotast organitzat en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica El Cargol Graciòs, també ha estat tot un èxit, i els cinc vins que es van tastar van tenir molt bona acollida per part dels assistents.

Els guardonats de les balconades rebent el premi del lot de vins

Els vins DO Catalunya, protagonistes als guardons

Un any més, els finalistes i guanyadors de les balconades s’han endut un lot de vins com a recompensa per l’esforç i la dedicació a la Festa Major de Gràcia, una festa declarada d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i amb la qual la DO Catalunya porta col·laborant 7 anys.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies