Back

Diem adéu a les copes acompanyades de cultura i vistes a la ciutat

El passat dissabte celebràvem la festa dels Sants Bevedors, una cita cultural única que ficava el punt final als Terrats en cultura 2017. Un cicle que enguany ha maridat vi DO Catalunya amb 11 propostes culturals i multidisciplinàries, abastant des dels concerts, fins a la dansa, el teatre i el cabaret.

Aquest cicle cultural, organitzat per Coincidències, ha arribat enguany a la cinquena edició i la Denominació d’Origen Catalunya l’ha acompanyat per segon any consecutiu. Una iniciativa cultural que neix de la voluntat de recuperar el vessant social, lúdic i cultural d’espais ben diferents per donar èmfasi i joc al paisatge en el marc de Barcelona.

Grups emergents i coneguts com The Crab ApplesPunto de Rocío, solistes com Xarim Aresté, propostes escèniques innovadores com La llista, o la virtuositat de músics com la pianista Clara Peya, són només algunes de les interessants propostes que hem tingut el plaer d’acompanyar amb els nostres vins durant tot l’estiu als Terrats.

Per cloure la temporada el maridatge va ser amb narracions de grans personatges incompresos ‘Sants Bevedors’ i els nostres vins DO Catalunya (espectacle + tast de vins).

És un plaer poder formar part d’aquesta iniciativa que ens ajuda a apropar els nostres vins a un perfil de consumidor jove, i esperem poder continuar fent-ho a la sisena temporada de Terrats en Cultura.

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies