Back

Tornen les copes de cortesia al TNC

Un any més els nostres vins recolzen el teatre i, per tant, engeguem un nou cicle de maridatges en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya. Ahir va tenir lloc la primera d’aquestes estrenes maridades, l’obra Desig sota els Oms, una obra d’Eugene O’Neill i amb direcció de Joan Ollé. Ivan Benet, Laura Conejero i Pepe Cruz, entre d’altres, donen vida als protagonistes d’aquest clàssic del teatre nord-americà a on l’amor s’enfronta amb l’ambició. En finalitzar l’espectacle, la DO Catalunya va oferir una copa de cortesia als assistents a l’estrena.

La Denominació d’Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura. Ara, seguint amb aquesta mateixa tendència, tornen les copes de cortesia al Teatre Nacional de Catalunya per tal de maridar les principals estrenes teatrals de la temporada a la Sala Gran del teatre.

La DO Catalunya afegeix així una nova activitat a la seva agenda cultural, que se suma al cicle d’activitats que s’estan portant a terme juntament amb l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva plataforma Catalan Arts per promocionar els projectes relacionats amb les empreses culturals catalanes a fires internacionals.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies