Back

El vi Terrer de la Creu 2015 rep una medalla d’or al Concurs Grenaches du Monde

Per sisè any consecutiu s’ha celebrat el Concurs Internacional de Grenaches du Monde i enguany s’ha fet a la Denominació d’Origen Terra Alta, on s’han presentat gairebé 850 mostres de 14 nacionalitats diferents.

El Concurs, que va tenir lloc de l’11 al 15 d’abril, va comptar amb dos tastos de qualificació al Celler Cooperatiu de Gandesa, valorats per uns 100 tastadors.

Gala de cloenda a l’Església del Poble Vell de Corbera.

A més, un dels objectius de la competició, a part de qualificar els vins que es van presentar, era mostrar al públic assistent, mitjançant els itineraris dissenyats, el país vitivinícola que és Catalunya.

L’últim dia va finalitzar amb una gala de cloenda a l’Església del Poble Vell de Corbera presentada per l’escriptora i periodista Empar Moliner, on van assistir més de 600 persones entre les quals es trobaven el centenar de membres de la comitiva del concurs, alcaldes de la comarca, representants de les institucions i agents del món del vi, a més d’habitants de la comarca que van voler formar part dels actes del concurs.

A la cloenda es van fer públics els vins premiats amb medalles d’or i de plata, en total uns 200 i, entre ells, es trobava amb una medalla d’or el vi Terrer de la Creu 2015, de Cellers Tarroné, fet amb Garnatxa negra i Sirah. Moltes felicitats!

Veure LLISTAT PREMIATS CONCURS GRENACHES DU MONDE 2018

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies