Back

El primer Sant Jordi amb Vinòmics en paper

Fa dos anys que vam emprendre el projecte Vinòmics, una aposta diferent que intenta maridar d’una manera divertida i original el món del còmic amb el vi. 14 històries creades per 17 autors úniques i editades per Norma Editorial.

Per això en aquest Sant Jordi 2018 Norma Editorial ha estat el punt de venda principal de Vinòmics, una parada ben especial ja que comptava amb la presència d’alguns dels seus autors que, molt amablement, van atendre a tots els fans de Vinòmics, fent-los una dedicatòria en forma de dibuix il·lustrat. Gràcies al Miguel Gallardo, Andrés Palomino, Roger Ibáñez, Martin Tognola, Jaime Martín, Sagar, Raúl Deamo i a la Raquel Ródenas va ser més fàcil vendre els exemplars del còmic de la parada del Passeig de Sant Joan de Barcelona. Els còmics també es podien comprar a l’estand situat a la Rambla Just Oliveres a Hospitalet i a la Llibreria Arkham Còmics.

Però no només per això va ser especial aquest Sant Jordi. La Do Catalunya va pensar en un packaging diferent a la resta, on hi havia la opció de comprar el còmic amb una ampolla de vi rosat dissenyada amb l’etiqueta de Vinòmics.

I, per si fos poc, a la parada de Norma Editorial els interessats van poder tastar dues referències de vi DO Catalunya, per acompanyar aquesta festa plena d’història per a Catalunya tan esperada per a tots els catalans i catalanes.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies