Back

La DO Catalunya se suma per segon any consecutiu al Dia Moviment Vi D.O.

El proper dissabte 12 maig, la Denominació d’Origen Catalunya se sumarà a la segona edició del Dia Moviment Vi DO, una jornada festiva i popular que gira al voltant del vi i que té com a acte central un brindis multitudinari i simultani a les 28 zones vitivinícoles que participen d’aquesta jornada.

La celebració tindrà lloc als jardins de l’Estació Enològica (Passeig Sunyer 4-6) de Reus, seu de la DO Catalunya, i arrencarà a les 12hEl brindis col·lectiu tindrà lloc a les 13:30h, moment en què les 28 DDOO que hi participen -procedents de 13 Comunitats Autònomes- faran un gran brindis pel vi amb DO des dels seus respectius actes.

Els assistents podran tastar una àmplia gamma de vins de la DO Catalunya, concretament 7 referències, que es maridaran amb gastronomia local gràcies a la DOP Siurana, DOP Avellana de Reus i IGP Pa de Pagès Català de la mà del Forn Sistaré, a més de comptar amb el grup de música reusenc Terra Ferma. També els més petits podran sumar-se a la festa, amb un tast de most especial per a ells.

L’objectiu d’aquesta jornada és retre un homenatge als productors vitivinícoles, reconèixer la importància del vi de qualitat i apropar el vi amb DO al públic en general i als joves en particular. I és que el vi és part de la nostra cultura, de la nostra història, de la nostra dieta i de les nostres celebracions.