Back

El vi, una part indispensable de la nostra gastronomia i la Dieta Mediterrània

El cicle de quatre vídeos ha publicat aquest dilluns el tercer capítol i ja sumen més de 5.400 visualitzacions a Youtube, sempre sota un mateix missatge: posar en valor els vins de proximitat i l’entorn.

Les setmanes passen ràpid i ja en fa tres que es va llençar el primer capítol d’aquest cicle de missatges audiovisuals, sota el lema “Que el confinament no et prengui el teu moment del dia”.

La segona entrega ens recordava la importància, ara més que mai, d’afegir productes de proximitat a la nostra compra online, i el tercer fa referència, com no podía ser d’una altre manera, al vinomi vi i gastronomia. El vi és una part molt important de la nostra gastronomia i de la Cuina Mediterrània, això és indiscutible. Però a més, comptem amb la sort de tenir a l’abast productes de proximitat d’una gran qualitat, per això és important cuidar-nos i cuidar el nostre territori.

El cicle de vídeos, que finalitzarà la propera setmana amb la publicació del quart i últim capítol, ha comptat també amb una gran acollida a les xarxes socials de la DO Catalunya, acumulant fins a la data més de 73.000 impactes.

Una ampolla de vi DO Catalunya conté l’expressió del nostre territori i del paisatge que ens envolta, i ens permet connectar-hi en aquestes setmanes de distància social, sobretot ara, que comencem a veure la llum al final del túnel.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies