Back

La darrera peça audiovisual de la DO Catalunya ve carregada d’optimisme

Es tracta del quart i darrer vídeo del cicle, que en aquesta ocasió dediquem a totes les coses a les quals no volem renunciar: les trobades, el contacte personal, les mirades, les olors, els somriures i sobretot, compartir un bon vi.

El cicle ha tingut una gran acollida per part dels usuaris i ja acumula més de 8.200 visualitzacions a Youtube i més de 90.000 impactes a les xarxes socials de la DO Cat.

Durant aquestes setmanes, des de la DO Catalunya hem volgut posar en valor la importància de triar productes de proximitat i tenir cura del nostre entorn, del nostre paisatge i del nostre patrimoni: el vi català. En un moment d’incertesa tan delicat com el viscut per la irrupció del COVID-19, aquests missatges ens han de servir per recordar les coses importants.

Per això, ara que finalment comencem el procés de desescalada en alguns territoris, publiquem aquest vídeo com a declaració d’intencions: ens en sortirem i ens tornarem a trobar als carrers, als restaurants i a les terrasses.

Ja estem treballant per seguir oferint continguts divulgatius de qualitat, i sempre fidels al nostre vincle amb el territori, la cultura i el vi català. Ara, més que mai, no deixeu de descobrir un univers dins de cada ampolla de vi DO Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies