Back

Documental amb Carme Ruscadella i la col·laboració de la DO Catalunya!

Ja disponible a les plataformes digitals

Ja podeu gaudir del documejntal “Free Way” a les diferents plataformes digitals: Filmin, FlixOlé i ara per fi, també a Netflix.

SINOPSI

El documental “Free Way”, produït per Festimania i protagonitzat per Carme Ruscalleda -una de les principals figures de l’alta cuina-, va comptar amb la col·laboració de la DO Catalunya. El film segueix els passos del xef Raül Balam, fill de la també xef Carme Ruscalleda (i co-protagonista del documental). La figura de Ruscalleda està relacionada amb la posada en valor dels productes de proximitat. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya encaixen amb les seves reflexions i opinions.

RECORREGUT

El documental es va estrenar oficialment el 24 de setembre de 2020 al Festival de San Sebastián, amb una presentació prèvia per part dels protagonistes, del director, Àngel Parra i del productor, Pedro Peira (Festimania).

Setmanes més tard, es va projectar a l’altra punta del món, al Festival Devour de Canadà, iniciant així una gira que, tot i la situació sanitària global, es va presentar esperançadora i contempla gairebé tots els continents, els festivals més destacats i alguns canals de televisió internacionals.

L’agost del 2021, el documental “Free Way” va arribar als Estats Units, al festival internacional de cinema de Sonoma, SIFF Summerfest.