Back

Reeditem el maridatge amb DOP Siurana a la 10a edició Reus Viu el Vi

El divendres 1 de juny començarà la Reus Viu el Vi 2018, una fira dels vins de les Denominacions d’Origen de l’àmbit de la Cambra de Comerç de Reus que enguany celebra la seva 10a edició.

A la Reus Viu el Vi, que s’estendrà fins el diumenge dia 3 de juny, es podran tastar més de 100 referències que oferiran els 85 cellers representats en els més d’una cinquantena d’estands oberts al públic.

En aquesta edició els vins de la DO Catalunya tornaran a maridar-se amb l’oli DOP Siurana amb una tapa elaborada per el cuiner Gerson Ribal, la qual ja van poder tastar i maridar ahir durant la roda de premsa de presentació de la fira. Així, la tapa inclourà, gratuïtament, una degustació de qualsevol dels vins DO Catalunya, que se servirà únicament divendres a l’àrea gastronòmica de la fira. A més, hi haurà altres proveïdors que presentaran les seves creacions molt vinculades al territori.

A la inauguració de la fira, que es farà el divendres a les 19h, assistirà el President de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, amb l’objectiu de posar en valor la sensibilitat que el port ha demostrat històricament amb el sector vinícola a l’hora de contribuir, logísticament, en l’exportació dels vins del territori.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies