Back

Tanquem el plaç per participar VI edició del BlocDOCat amb rècord d’inscripcions!

Aquest diumenge a les 00:00h sha finalitzat el plaç per presentar-se a la 6a edició del Concurs BlocDOCat i ho ha fet amb un rècord d’inscripcions, prop d’una setantena, entre textos, imatges i vídeos.

 

Recordem que la iniciativa impulsada per la DO Catalunya celebra més de 10 anys reconeixent les iniciatives particulars a favor de la cultura del vi i específicament del vi català. I enguany, amb la voluntat de reconèixer els espais virtuals i donar visibilitat a les noves formes i canals de comunicació, ha presentat moltes novetats: entenent que la comunicació és multicanal i global, s’han dissenyat 3 categories de participació, obertes a qualsevol procedència geogràfica i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès: millor text, millor vídeo i millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola.

 

A més, en aquesta ocasió, el primer premi de cada categoria serà de 2.000€ i els candidats són visibles per tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

 

 

El jurat i la gala de premis

 

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà un guanyador/a per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a 2 mencions especials per categoria, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya. 

 

Els/les finalistes ni els/les guanyadors/es no es desvetllaran fins el dia de l’entrega de premis, que se celebrarà el proper 13 de desembre a Barcelona. La ubicació i hora de l’acte es donaran a conèixer en pocs dies.

 

Des de la DO Catalunya agraïm la bona acollida i l’alta participació a la VI edició del Concurs BlocDOCat!

 

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies