Back

Vi i ficció un any més al Zoom Festival

 

Ahir a les 20:30h al Teatre Municipal L’Ateneu d’Igualada es va donar el tret de sortida del Zoom Festival, el festival internacional de ficció per a televisió, que enguany celebra el seu 15è aniversari entre el 21 i el 26 de novembre a Igualada.

La Denominació d’Origen Catalunya se suma un any més al Zoom Festival i tindrà presència al llarg de tot el festival a la zona de convidats, a on es podran tastar algunes de les referències vinícoles de diferents cellers que conformen l’univers de la DO.

Durant la inauguració es va fer la projecció d’una de les pel·lícules de la Secció Oficial del festival, El Nom, un film dirigit per Joel Joan, i que és l’adaptació de l’obra de teatre francesa Le Prénom de Matthiew Delaporte i Alexandre de la Patillère. Els vins de la DO Catalunya van ser presents a l’acte per tal de donar la benvinguda als assistents a la cerimònia.

També a la gala de cloenda, El Festí del 15, que tindrà lloc el dissabte 25 a partir de les 21:30h hi seran presents els vins de la DO Catalunya. Serà en el sopar còctel que s’oferirà als convidats, un cop finalitzi la cerimònia.

D’altra banda, la DO Catalunya farà entrega un any més del Premi Zoom DO Catalunya a la Millor Producció Catalana 2017, pel que aquest any competeixen les pel·lícules Amics per sempre, El Nom, La llum d’Elna, La dama del cuadro i Pau, la força d’un silenci, i que s’entregarà durant la gala de cloenda que se celebrarà al Teatre Municipal L’Ateneu.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies