Back

Punt i final a la 2ona temporada de Vinòmics amb el còmic més filosòfic

L’any passat vam iniciar el projecte Vinòmics en què es marida vi i còmic. La primera temporada va tenir una gran acollida que va superar amb escreix les nostres expectatives. Per aquest motiu vam decidir donar continuïtat al projecte amb una segona temporada. Ahir vam ficar el punt i final d’aquesta segona temporada amb tristesa però també amb emoció perquè estem preparant una sèrie de novetats que veuran la llum en les properes setmanes, i que serviran per continuar donant vida a un projecte que representa una aposta ferma per part de la nostra Denominació d’Origen per fer difusió de la cultura del vi mitjançant l’entreteniment.

Els sentits del vi” es el títol del Vinòmic que ha posa punt final a la segona temporada de Vinòmics. Signat pel tàndem que formen Jorge Carrión i Martín Tognola, aquesta història de caire més filosòfic gira al voltant dels cinc sentits i com influeix el vi en cada un d’ells.

El guió de la història és fruit del treball de l’escriptor i crític literari, Jorge Carrión. Autor de diversos llibres de no ficció com ara Teleshakespeare (Ed. Errata Naturae) o Librerías (Ed. Anagrama), ha publicat també en col·laboració amb Sagar Fornies, un dels autors de la primera temporada de Vinòmics, el còmic Barcelona. Los vagabundos de la chatarra (Ed. Norma). Actualment Carrión és també el director del Màster en Creació Literària de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Per la seva banda, Martín Tognola ha estat l’encarregat de plasmar gràficament el guió d’aquesta història. Establert a Barcelona des de fa més de 20 anys, l’artista argentí ha treballat per a alguns dels diaris més importants a nivell internacional com ara Le Monde, The Washington Post o The New York Times. A casa nostra, els seus dibuixos han estat publicats a La Vanguardia, i han cobrat vida a la façana de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Auditori. Actualment treballa en el món editorial dibuixant historietes i portant a terme projectes més personals.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies