Back

Acompanyem a l’Associació Catalana de Sommeliers en la seva tasca de divulgació de la cultura del vi

La Denominació d’Origen Catalunya col·labora, des de fa uns anys, amb l ‘Associació Catalana de Sommeliers (ACS), amb l’objectiu de donar visibilitat i suport a la tasca que realitza aquesta entitat sense ànim de lucre: promocionar la professió de sommelier i de totes les activitats relacionades amb el món del vi del territori català.

Des del seu naixement, l’ACS no ha deixat de crèixer, aglutinant, any rere any a un major nombre d’associats entre sommeliers, estudiants, cellers, consells reguladors i empreses relacionades amb el món del vi. 

Entre les seves tasques principals, l’Associació treballa de forma rigorosa per donar resposta a totes les inquietuds dels seus associats,  mantenir i millorar la  borsa de treball, així com la seva comunicació i presència externa. També destaca la programació d’activitats per tal de donar difusió i proporcionar coneixements entorn la cultura del vi i els professionals del sector.

Entre els esdeveniments que formen part del seu calendari anual, destaca El concurs “Millor Sommelier de Catalunya“ que té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics de tot el món i principalment de Catalunya, així com la reforçar els vincles, l’amistat i la col·laboració entre els professionals del vi.

Font: www.sommeliers.cat

 

 

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies