Back

LA DO CATALUNYA ESTRENA LA TARDOR AMB DIVERSES INICIATIVES CULTURALS

La DO Catalunya estrena la tardor amb força, sumant-se amb els seus vins a diverses iniciatives culturals. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya fa dies que són protagonistes a obres de teatre i festivals, com la 35a temporada del Grup Focus, l’obra 53 Diumenges i el Festival Accents.

D’altra banda, col·labora a la nova temporada de T’estimo si he begut, que aterra al Teatre Poliorama a partir del 14 d’octubre; el Festival In-Edit de Barcelona -del 28 d’octubre al 7 de novembre als Cinemes Aribau-; el Festival Zoom (aviat s’obriran les votacions per triar el Premi DO Catalunya al Millor Format de TV català); La Setmana del Vi Català o el concurs de tast de vins a cegues del Restaurant Marejol, que estan a punt d’arrencar.

  • Festival Accents, de l’1 d’octubre al 10 de desembre – Tast de vins el 19 de novembre acompanyant l’actuació e l’artista Monkey Jane al Centre Cultural de Cambrils.
  • T’estimo si he begut, a partir del 14 d’octubre al Teatre Poliorama – Una obra de teatre que respira vi per tots els racons.
  • Festival In-Edit, del 28 d’octubre al 7 de novembre als Cinemes Aribau – Els vins de la DO Catalunya tornaran a ser els vins oficials del Festival i es podran degustar diferents referències.
  • Festival Zoom, del 23 al 28 de novembre a Igualada i Barcelona – Tant la inauguració de la 19a edició com la cloenda, celebrades a l’Ateneu Igualadí, comptaran amb la presència dels vins de la DO Catalunya.
  • Setmana del Vi Català, del 18 al 24 d’octubre – Per segon any consecutiu, comptarà amb la participació de la DO Catalunya. 
  • Concurs de tast de vins a cegues del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú – Els guanyadors obtindran un lot de vins DO Catalunya com a premi.

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies