Back

DO CATALUNYA, ELS VINS DELS PREMIS RAC 105

El president de la DO Catalunya, Xavier Pié, va fer entrega del premi RAC 105 al Millor Duet

DO Catalunya Rac105

Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya han tornat a ser els vins oficials dels Premis RAC 105, per segon any consecutiu. Els vins DO Catalunya van amenitzar la jornada, que va tenir lloc al Teatre Victòria, i va convidar als assistents de la gala a degustar i triar entre diverses referències durant la prèvia de l’acte. Tanmateix, els vins de la DO Catalunya van acompanyar als guanyadors, a la festa posterior a la gala. Per poder-ho celebrar i també per descobrir l’ampli ventall de vins que s’elaboren sota el segell de la DO Catalunya, tots els guanyadors/es són obsequiats amb un lot de vins DO Catalunya.

El president de la DO Catalunya, Xavier Pié, va fer entrega del guardó al Millor Duet, que va recaure en els grups Stay Homas i The Tyets per la seva cançó ‘La Platja’. La gala va homenatjar al duet de Cornellà de Llobregat, Estopa, pels seus 25 anys de trajectòria i van rebre el Premi Especial Honorífic de mans de l’humorista Andreu Buenafuente.

La DO Catalunya amb la cultura

Aquesta col·laboració reforça el comprimís de la DO Catalunya amb la cultura catalana, juntament amb altres accions que promou la denominació a l’àmbit del teatre, la literatura, la música i la televisió. La DO Catalunya forma part activa dels premis Zoom de televisió, amb el premi DO Catalunya i en el que el públic vota pel seu guanyador, i els premis Gaudí del cinema català. Els teatres Focus de la capital catalana compten amb un ampli ventall de referències de la DO Catalunya, d’aquesta manera els espectadors poden

completar la seva experiència cultural gaudint d’un maridatge de vi i teatre. Tanmateix, els vins de la denominació han estat presents a la darrera edició del Mercat de Música de Vic o a la Setmana del Llibre en Català.

Reus, 15 de maig de 2024

Aquest lloc web emmagatzema cookies al seu ordinador. Política de Cookies