Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

L'Electronic Wine Sunset a la Fira Temps de Vi

Els vins de la DO Catalunya tornen a la Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

La DO Catalunya ha organitzat per segon any consecutiu L’Electronic Wine Sunset, una festa dirigida al públic jove, que s’emmarca dins la fira Temps de Vi.

La festa va tenir lloc el passat divendres 2 de juny a l’Espai Far de Vilanova on tots els assistens van poder gaudir de la música en directe del Dj Ven to Music i de la posta de sol, tot maridat amb els vins d’aquesta denominació d’origen.

La fira Temps de Vi es caracteritza per atraure els joves gràcies a la seva oferta de música, gastronomia i vi. Un escenari ideal per a la DO Catalunya que té, entre els seus objectius principals, el d’aproximar-se al segment de consumidor jove, adaptant-se als seus gustos i la seva manera d’entendre i gaudir la cultura.

L’Electronic Wine Sunset s’emmarca dins el patrocini que la DO fa un any més de la fira Temps de Vi, una fira que arriba a la seva sisena edició consolidada com un dels esdeveniments anuals imprescindibles del món del vi, i que enguany es va celebrar del 9 a l’11 de juny.