Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

La Quinta de la DOCat

Estrenem el curtmetratge de Bohèmia

L’estrena es va realitzar el dimecres 13 de desembre a les 19:30h a la sala Phenomena de Barcelona

TRAILER

Bohèmia és un dels nostres projectes estrella per aquesta temporada. El curtmetratge basat en el Vinòmic homònim de David Morancho, Bohèmia, està produït per Jordi Comellas, productor i director del Zoom Festival i president de Catalunya Film Festivals, dirigit per la cineasta Anna Petrus i protagonitzat per Roger Dalmases, Ferran Herrera i Bruna Cusí, una de les protagonistes d’”Estiu 1993″, la pel·lícula que representarà a Espanya en la propera edició dels Òscars. El curt explica la història del jove Fermí qui, a la Catalunya rural dels anys 20, veu com canvia la seva vida amb l’arribada d’Anna Mir, una pintora que desperta en l’adolescent la passió per l’art i la pintura, al temps que ell li descobreix a ella, l’únic món que coneix: el de les vinyes i el vi. El treball cinematogràfic és fidel al còmic, tot ajustant la història de Morancho a un nou llenguatge: l’audiovisual. El tractament dels colors n’és una mostra evident d’aquesta fidelitat, així com l’exhaustiu treball de càsting per tal de trobar als actors que més s’aproximessin als personatges del còmic que va tancar la primera edició d’aquest projecte que marida vi i còmic, i que la DO Catalunya va posar en marxar per tal de fer difusió de la cultura del vi mitjançant altres expressions culturals.

Ara però, Bohèmia recorrerà un llarg camí, cercant de portar aquesta obra als millors festivals nacionals i internacionals de cinema i curtmetratges.

Un petit tast de Bohèmia